Adres:

Kantoor:

Rijksstraatweg 179
3956CM Leersum
Tel: 06-22184590

Werkplaats:

Remmerden 115D
3911 TZ Rhenen

Zonnepanelen reiniging

Door onze ervaring in reinigingswerk op hoogte zijn we begonnen aan het reinigen van zonnepanelen. Steeds meer studies tonen aan dat het rendement van de zonnepanelen achteruit gaat wanneer deze vervuilt zijn. We hebben hier zelf ook studies naar gedaan en hiermee zelfs in landelijke media zoals vakblad de Boerderij gestaan. Zo kunnen we vol overtuiging zeggen dat het zeker loont om uw panelen te wassen en dat wij uw ideale partner hiervoor zijn.

We werken met autohoogwerkers met Euro5 motoren en wassen met Osmose water. Dit is een 100% natuurproduct en zo dragen wij ook ons steentje bij aan een duurzame toekomst. Op deze site willen we u verder informeren en mocht u verder nog vragen hebben laat het ons weten.

HORR zonnepanelen reiniging in de media

In de bijgevoegde PDF bestanden ziet u onze onderzoeken gepubliceerd in vakblad de Boerderij. (Boerderij 100 – no. 7 11 november 2014) Tijdens een van de onderzoeken hebben we op de testlocatie van 63 panelen de panelen die bij 2 van de 3 omvormers hoorde gewassen. De overige panelen die bij d 3e omvormer hoorde hebben we niet gereinigd om zo heel nauwkeurig te kunnen meten wat het verschil was. Tijdens dit onderzoek ging het rendement met 7% omhoog na het reinigen, maar er zijn ook locaties waar 10% meer rendement behaald is.

PDF - Boerderij vandaag 5 november 2014

PDF - Boerderij nov 2014

Hoe werkt het?

Doordat wij snel en efficiënt werken kost het u als klant nooit meer dan dat het oplevert. Wanneer u ons benaderd voor een prijsopgaaf kunnen we u precies voorrekenen wat u kunt besparen en noemen dan na een berekening een bedrag. En de prijs voor het reinigen ligt onder dit bedrag.

U kunt ons eenvoudig een mail sturen met het aantal panelen en uw adres en u krijgt binnen een paar uur een reactie met de berekening van de besparing en kostprijs om het te reinigen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen en dan weet u het binnen 2 minuten.

2

Laadstations voor elektrische auto's

Dit is een opkomende trend om de ‘tank’ van de auto te vullen met zonlicht. Een van de partijen die dit exploiteert langs de Nederlandse snelwegen is Fastned. En de zonnepanelen van deze stations worden door ons gereinigd. Daarnaast bent u als woningbouwvereniging, bedrijf of andere gebruiker van zonnepanelen bij ons aan het juiste adres waar wij als onafhankelijk bedrijf uw panelen reinigen.

Voor leveranciers en installateurs

Wij zijn de ideale partij om onderhoudscontracten uit handen te nemen en u op dit vlak compleet te ontzorgen. Verder kunnen we u helpen bij het omhoog brengen van de panelen tijdens het plaatsen. Als dit om kleine partijen gaat kunnen we dit met autohoogwerkers doen en met grote partijen kunnen we helpen met pannenliften of verreikers. Vraag gerust naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee.

4