Adres:

Kantoor:

Rijksstraatweg 179
3956CM Leersum
Tel: 06-22184590

Werkplaats:

Remmerden 115D
3911 TZ Rhenen

Dienstverlening

HORR dienstverlening is al sinds de oprichting medio 2012 zeer breed inzetbaar, en daardoor hoeven we de klant geen nee te verkopen. Of het nu projecten van 10 of 50 meter hoog zijn wij kunnen u hierin compleet ontzorgen. Of het nu gaat over reinigingswerk op hoogte, snoeien of weghalen van bomen, vervangen of reinigen van verlichting bij ons bent u aan het goede adres. Maar ook dak en schoorsteen reparaties zijn werkzaamheden waar we de nodige ervaring in hebben. Leest u gerust verder en mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op.

Reinigen vastgoed

Met onze hoogwerkers en tucker-pole systeem zijn we in staat om tot 35 meter hoog ramen te reinigen. Dit doen we met Osmose water, een 100% natuur product. Heeft u een vieze aanslag op de muren van uw woning of bedrijfspand? Wij komen graag langs om de beste manier van reiniging te kiezen om zo uw gevel weer zo mooi mogelijk te maken.

Tevens zijn we prima in staat om met de hoogwerkers dakgoten en hemelwater afvoeren te reinigen. Om zo een goede waterafvoer te creëren en geen overlast in het pand of woonhuis te krijgen.

Vastgoed onderhoud

Het schilderen van uw vastgoed is een belangrijke factor in het behoud van het pand. Wij kunnen u hier compleet in ontzorgen en op een veilige en efficiënte manier het schilderwerk bijwerken of helemaal opnieuw uitvoeren.

Er is niets zo vervelend als lekkages en deze wilt u zo snel en goed mogelijk opgelost hebben, wij kunnen zeer snel ter plaatse zijn. Met onze hoogwerkers kunnen we op een veilige manier de lekkage inventariseren en deze vakkundig oplossen.

Woont u in een omgeving waar veel groen en bomen zijn, dan word u dak in de loop van de tijd groen en gaat er mos vormen. Wij kunnen de daken vakkundig reinigen en wanneer gewenst inspuiten met anti-alg middelen zodat u een lange tijd van u mooie gereinigde dak kunt genieten. Het is vooral beter voor het dak en daarnaast ziet het er weer prachtig uit.

HORR dienstverlening voor agrariërs

Heeft hoge stallen of opslagloodsen en zijn de lampen vies of kapot? Laat het ons weten en wij komen langs om u snel en efficiënt te helpen. Daarnaast kunnen we ook de binnenkant van uw melkveestal schoonmaken of lichtplaten en lichtstraten voor u reinigen.

Silo reiniging en reparatie
Ergert u zichzelf aan de vieze silo’s op uw erf, bel ons en we spuiten deze weer mooi schoon. Maar ook reparaties kunnen we met onze hoogwerkers voor u uitvoeren of de reiniging van de binnenkant van de silo. We brengen dan een touwladder aan door het mangat bovenin de silo en maken hem weer schoon.

Boomverzorging

Heeft u een boom die verwijderd of gesnoeid moet worden? Wij hebben hier de middelen voor om dit snel en kosten besparend te doen. Tevens kunnen we voor de afvoer zorgen of zorgen voor een hout versnipperraar op locatie